Casas i Bahí a Lliga Femenina

2 gironines a la Lliga Femenina 2019-20

Aquesta temporada hi ha haurà dues jugadores de casa nostra a la màxima competició estatal del bàsquet femení. La Lliga Femenina 2019-20 compta amb la presència de l’aler pivot Georgina Bahí, i de l’escolta Queralt Casas. A més, el cos tècnic de l’Uni Girona encapçalat per Èric Surís també és gironí en la gran majoria. També hi podem trobar les jugadores de la base de l’Uni Girona que van agafant minuts amb el primer equip i sumant experiència a LF1 mentre juguen a Lliga Femenina 2 amb el GEiEG Uni.

 

GEORGINA BAHÍ

Georgina Bahí (1.90m / 1989) afronta la seva onzena temporada consecutiva a Lliga Femenina, la sisena seguida al Cadí La Seu. L’aler pivot de Salt, ja amb molta experiència en la competició, és una de les jugadores importants en el joc interior del conjunt de la Seu d’Urgell.

 

QUERALT CASAS

Queralt Casas (1.77m / 1992) torna a la Lliga Femenina de la mà del Valencia Basket després de sis temporades jugant en diferents clubs europeus. L’escolta de Bescanó ha de ser un dels puntals exteriors d’aquest nou Valencia que aspira a posar-se al mateix graó que Girona i Salamanca.

 

ANIRAN AGAFANT MINUTS…

Aprofitant l’ascens del filial de Copa Catalunya a Lliga Femenina 2, ara el salt al primer equip només és d’una sola categoria de diferència. 3 gironines estan vinculades aquesta temporada:

Júlia Soler – L’aler de Banyoles viurà la seva primera temporada com a sènior.

Laia Moya – L’aler pivot de Roses viurà la seva primera temporada com a sènior.

Núria Bagaria  – La base gironina viurà la seva tercera temporada com a sènior.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *