seleccio catalana basquet infantil femeni

2 gironins i 2 gironines al Campionat d’Espanya Infantil i Cadet de Huelva

La Federació Catalana de Bàsquet ja ha definit les Seleccions Catalanes Cadets i Infantils masculines i femenines que participaran en el Campionat d’Espanya que es disputarà a Huelva del 3 al 7 de gener.

Hi competiran 4 gironins, dos nois i dues noies:

  • Ferran Díaz (2003 / Bàsquet Girona). El jugador, també format al CB Adepaf Figueres i al CEB Girona, competirà amb la Selecció Catalana Cadet Masculina.
  • Gerard Pérez (2005 /Bàsquet Girona). El jugador, també format al CEB Girona, competirà amb la Selecció Catalana Infantil Masculina.
  •  Clàudia Acín (2005 / GEIEG). La jugadora competirà amb la Selecció Catalana Infantil Femenina.
  •  Marina Artero (2005 / GEIEG). La jugadora, també formada al BC Torroella, competirà amb la Selecció Catalana  Infantil Femenina.

Els combinats catalans Cadets i Infantils seguiran realitzant durant el mes de desembre diferents sessions preparatòries que es complementaran amb la participació d’un torneig amistòs el 27 i 28 de desembre.

Pel que fa als nois i noies Cadets ho faran a Saragossa (Aragó). Mentre que els i les Infantils ho faran a Cubelles (Garraf). Ambdós torneigs comptaran amb la presència de les Seleccions Autonòmiques d’Aragó i la Comunitat Valenciana.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *