quique garrido

6 gironins a la LEB Plata 2018-19

Aquesta temporada hi ha sis jugadors de les nostres terres a la tercera competició estatal. La LEB Plata 2018-19 compta amb la presència de Quique Garrido, en Nil Angelats, en Pau Juscafresa, en Jordi Trias, en Marc Rabaseda i en Xevi Torrent. Amb l’arribada de Trias, el Bàsquet Girona compta amb tres gironins (a més dels que poden pujar del filial com Edu Ramos que ja ha debutat) mentre que l’altra equip català, CB Vic compta amb dos gironins.

 

QUIQUE GARRIDO

Quique Garrido (1.78m / 1982) arriba a LEB Plata després de fer carrera tota una dècada a LEB Or. El base format al CB Sant Narcís ha estat un dels grans fitxatges del HLA Alicante que competeix al grup dels catalans.

 

NIL ANGELATS

Nil Angelats (1.85m / 1993) juga la seva primera temporada a la LEB Plata. El base format al CB Salt arriba a la competició de la mà del Bàsquet Girona després de jugar cinc temporades a lliga EBA.

 

PAU JUSCAFRESA

Pau Juscafresa (1.96m / 1997) juga la seva primera temporada a la LEB Plata. L’aler de Banyoles disputa la seva segona temporada al Bàsquet Girona, on havia arribat procedent del CB Sant Narcís de Copa Catalunya.

 

JORDI TRIAS

Jordi Trias (2.06m / 1980) ha estat el fitxatge estrella del projecte del Bàsquet Girona. L’aler pivot gironí arriba amb molta il·lusió a una competició que pot dominar.

 

MARC RABASEDA

Marc Rabaseda (1.82m / 1993) juga la seva primera temporada a la LEB Plata després d’assolir l’ascens la temporada passada amb el CB Vic. L’escolta de Ripoll, germà petit de Xavi Rabaseda, ha de ser un dels puntals exteriors del conjunt vigatà.

 

XEVI TORRENT

Xevi Torrent (1.78m / 1990) juga la seva primera temporada a la LEB Plata després d’assolir l’ascens la temporada passada amb el CB Vic. L’explosiu escolta saltenc disputa la seva segona temporada al CB Vic, on va arribat procedent del CB Salt de lliga EBA.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *