II Premis Bàsquet Gironí 19-20

Arriba la 2ª Edició dels Premis BÀSQUET GIRONÍ!

Després de l’èxit de participació de la 1ª edició, engeguem la 2ª edició dels Premis BÀSQUET GIRONÍ per fer un reconeixement a la tasca de tota la gent que treballa per què el bàsquet a la província de Girona sigui el millor possible tant a nivell professional com amateur. Aquests II Premis Bàsquet Gironí de la temporada 2019/20, una temporada truncada pel confinament, seran uns premis purament a nivell digital, no hi haurà guardó físic. La novetat d’aquesta edició és uns guardons més, els de MVP’s de les diferents lligues sènior. Si a la llarga agafen renom i volada ja veurem què podem muntar! Som-hi!

 

COM ES VOTA?

 

En aquesta segona edició les votacions també seran totes populars. Veurem com va i si en futures edicions podria haver-hi un jurat.

El sistema de votacions d’enguany serà el següent:

1- S’obriran aquestes votacions durant una setmana per determinar els finalistes de cada categoria.

2- Es publicaran els 2 finalistes de cada categoria i durant una altra setmana s’obriran votacions a través de les nostres xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) per determinar els guanyadors de cada categoria.

3- Es publicaran els guanyadors i rebran una imatge personalitzada.

 

[button size=” style=” text=’VOTEU AQUÍ’ icon=” icon_color=” link=’https://forms.gle/q2JKe4woqfWvhaYx9′ target=’_blank’ color=” hover_color=” border_color=” hover_border_color=” background_color=” hover_background_color=” font_style=” font_weight=” text_align=” margin=”]

 

QUI POT VOTAR?

 

Tothom qui vulgui. Només demanem certa objectivitat, i per exemple votar a jugadors i jugadores que realment hagin fet una bona temporada.


* Demanem el correu electrònic perquè no hi hagi votacions fraudulentes. El vostre mail el guardarem a la base de dades per enviar-vos la newsletter que enviem cada 2-3 mesos, no per res més. En qualsevol moment us podeu donar de baixa. 

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *