Com està la 2ª Catalana femenina? Recta final!

LA LLIGA

 

Enguany hi haurà un total d’onze equip gironins a la Segona Catalana Femenina. Tots els equips gironins estan competint al Grup 1 de Segona, que aquesta temporada 2018/19 es divideix en quatre grups.

 

QUI PUJA?

 

Pujarà a 1ª Catalana el primer de grup. El segon i el tercer del grup farà una eliminatòria a doble partit amb algun equip 2n o 3r d’altres grups per optar a l’ascens.

 

QUI BAIXA?

 

Baixaran directe a Tercera Catalana femenina el 14è, el 15è i el 16è equip de cada grup. Els equips en la posició 10, 11, 12 i 13 hauran de jugar un playout de permanència al millor de 3 partits contra equips d’altres grups.

 

GRUP 1

 

Els 11 equips gironins que estan competint al Grup 1 de Segona són:

Bàsquet Vilafant / BC Fontajau / CB Sant Hilari / CE Onyar / CB Vilablareix / CB Quart / FD Cassanenc / CB Olot / CB Roses / CESET / CB Farners

 

Després de 23 jornades disputades i a falta de 7 partits per acabar la lliga, el CEEB Tordera lidera amb solvència la taula amb 21 victòries i 2 derrotes. Les de Tordera ho tenen tot de cara per pujar directe a 1ª Catalana sense despistar-se ja que el Femení Osona les segueix amb 19-4 tot i que amb el basketaverage a favor del Tordera. En la lluita per la tercera plaça, la última que dóna accés a l’eliminatòria per pujar trobem els primers equips gironins. 4 equips gironins lluiten per aquesta tercera plaça: l’Onyar (16-7), el Cassanenc (15-7), el Vilablareix (15-8) i el Vilafant (14-8).

Ara mateix, el CESET (8è) i el Sant Hilari (9è) també estarien fora del playout per evitar el descens.

Per sota, i ja en fase de playout de descens, el Quart (11è) i el Fontajau (13è) haurien de jugar una eliminatòria per no baixar. A la part baixa, semblen condemnats al descens directe, si no canvien molt les coses, l’Olot (5-17), el Farners (4-19) i el ja matemàticament equip de 3a Catalana, el Roses (0-23).

 

 

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *