geieg unigirona copa

Com està la Copa Catalunya Femenina? Resum de la 1ª volta

LA LLIGA

 

Després de disputar-se 16 jornades, el Basket Almeda del gironí Eloy Acedo lidera la classificació amb 15 victòries i 1 sola derrota, precisament en aquesta última jornada contra el Roser. Les segueixen el GEIEG i el Viladecans amb 13 victòries i tanquen el grup de dalt el Roser i el Lleida amb 11 victòries. Per baix, el Sant Fruitós i el Banyoles tanquen la taula amb només 3 victòries.

Els 4 primers equips faran Final a 4 per decidir quins  equips lluiten a la fase d’ascens a Lliga Femenina 2. Per baix, els 3 últims baixen directe a 1ª catalana i del 13 al 10 fan fase de permanència.

 

ELS EQUIPS GIRONINS

 

Citylift GEIEG Uni Girona

El GEIEG està fent una gran temporada situat en la segona posició amb 13 victòries i 3 derrotes. El conjunt de Joan Pau Torralba, amb una plantilla molt jove i donant minuts també a juniors, només ha perdut a la pista del Lleida i a casa contra Igualada i Almeda.

Són el vuitè millor equip en atac (59,7 punts per partit) i la quarta defensa de la lliga (53,7 punts per partit en contra).

 

Bencriada Banyoles

El Banyoles és penúltim amb només tres victòries. El conjunt de Sandra Ventura té com a objectiu deixar enrere aquestes tres últimes places que el farien baixar directe, i jugar-se la salvació a la fase de permanència.

Són el tercer equip que menys anota (54,8 punts per partit) però la pitjor defensa del campionat (65,7 punts per partit en contra).

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *