bisbal basquet copa

Com està la Copa Catalunya Masculina? Resum de la 1ª volta

LA LLIGA

 

Després de disputar-se 14 jornades, el CB Lliçà (on hi juga el garrotxí Ramon Espuña) lidera el grup dels gironins amb 12 victòries i 2 derrotes. Els segueixen el Lluïsos de Gràcia, el Roser i el CEB Girona, els tres empatats a 10 victòries. Per baix, el Vedruna Gràcia necessitarà remar molt per sortir de la plaça de descens directe ja que encara no coneix la victòria.

Els 4 primers equips de cada grup faran una eliminatòria al millor de 3 partits on es determiaran els 4 equips que passen a la Final a 4, i que després decidirà quins equips lluiten per pujar a EBA. Per baix, l’últim de cada grup baixa a 1ª Catalana i del 13 al 10 fan fase de permanència.

 

ELS EQUIPS GIRONINS

 

CEB Girona

El CEB Girona està fent una gran temporada i es troba en la quarta plaça amb 10 victòries i 4 derrotes. L’equip de l’Albert Morejon, amb un joc molt alegre, està rendint a molt alt nivell tot i la reestructuració que va haver de fer de la plantilla a l’estiu.

Són el sisè millor equip en atac (74 punts per partit) i la cinquena millor defensa de la lliga (67,7 punts per partit en contra).

 

Bisbal Bàsquet

El Bisbal Bàsquet està sorprenent a tothom en la temporada del seu retorn a Copa i ja és cinquè amb 9 victòries i 5 derrotes. El conjunt de Joan Ferrer ha trobat en la intensitat defensiva la seva millor arma, a més de la bona integració del fitxatge estrella, el nord-americà Terry Hopewell, dominant a la pintura.

Són el novè millor equip en atac (69,5 punts per partit) i la tercer millor defensa de la lliga (64,9 punts per partit en contra).

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *