quart eba basquet

Com està la Lliga EBA? Resum de la 1ª volta

LA LLIGA

 

Després de disputar-se 15 jornades, el CB Tarragona de Berni Álvarez lidera el grup C-1, on juguen els dos equips gironins, amb 12 victòries i 3 derrotes. El segueix el Quart amb 11 i després tres equips (Igualada, Esparreguera i Mataró) amb 10. Per sota, el Salt tanca la taula amb 2 victòries, només una menys que Castellbisbal i Calvià.

Els 4 primers faran Final a 4 per decidir quins 3 equips lluiten a la fase d’ascens a LEB Plata. Per baix, l’últim baixarà directe a Copa Catalunya i el 12è i el 13è faran fase de permanència.

 

ELS EQUIPS GIRONINS

 

CB Quart

El CB Quart està fent una gran temporada situat en la segona posició amb 11 victòries i 4 derrotes. El conjunt de Carles Ribot ha trobat l’equilibri que no va trobar la temporada passada amb una barreja de jugadors amb molta experiència en la categoria i joves amb molt potencial.

Són el segon millor equip en atac (77 punts per partit) i la millor defensa de la lliga (67,2 punts per partit en contra). Jordi Bataller és el jugador més valorat de l’equip (14,9).

 

CB Salt

El CB Salt és cuer amb només dues victòries, les dues contra el Calvià. El canvi d’entrenador de Miquel Martínez a Oriol Verdés no ha fet revertir la situació a nivell de resultats i ara mateix el conjunt saltenc té com a objectiu deixar enrere la última plaça que el faria baixar directe.

Són l’onzè millor equip en atac (70,6 punts per partit) però la pitjor defensa del campionat (82,3 punts per partit en contra). Albert Pujolràs és el jugador més valorat de l’equip (12,5).

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *