Com ha acabat el Grup 2 de 3ª Catalana masculina 2018/19?

LA LLIGA

 

Aquesta temporada hi ha hagut un total de 7 equip gironins al Grup 1 de la Tercera Catalana Masculina:

CEB Girona B / CB Vilablareix / CB Sant Narcís B / CB Nou Caules / Bàsquet Arbúcies B / CB Sant Feliu / Bàsquet Lloret

 

QUI HA PUJAT DIRECTE?

 

Ha pujat directe a 2ª Catalana el CEB Girona B, que ha quedat campió del grup amb un balanç de 20 victòries i només 4 derrotes. En principi, el segon classificat, el CB Lliçà d’Amunt B (19-5) no ha pujat directe ni ha jugat fases, però estan a l’espera dels descensos de dalt i de les notícies de la Federació per saber si poden pujar a 2ª Catalana o no.

 

QUI HA BAIXAT DIRECTE?

 

Han baixat directe a Sènior Territorial de Girona el Sant Feliu (13è amb 6-18). Aquest grup era de 13 enlloc de 14 perquè un equip de Barcelona es va retirar de la competició en les primeres jornades. Per tant, només baixava directe l’últim.

 

QUI HA FET FASES DE DESCENS PER NO BAIXAR?

 

El Cardedeu (11è amb 9-15) i el Vilablareix (12è amb 6-18) han jugat un playout de permanència al millor de 3 partits contra equips d’altres grups per evitar el descens a Territorial. El Vilablareix ha perdut 2-0 contra el Sant Nicolau B i el Cardedeu s’ha salvat al guanyar 2-1 al Castellar B.

 

ZONA MITJA

 

El Nou Caulés ha estat en la lluita dels tres primers quasi tota la temporada. Per darrere seu, dos equips com el Sant Narcís B i el Montornés han estat a la part alta, i per darrere seu els cinc equips que han estat lluitant per evitar el playout tota la temporada, com són el Tona B, el Lloret, l’Arbúcies B, el Canovelles i el Llinars.

 

LA CLASSIFICACIÓ FINAL

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *