Com ha acabat la 2ª Catalana femenina 2018/19?

LA LLIGA

 

Aquesta temporada hi ha hagut un total d’onze equip gironins al Grup 1 de la Segona Catalana Femenina:

Bàsquet Vilafant / BC Fontajau / CB Sant Hilari / CE Onyar / CB Vilablareix / CB Quart / FD Cassanenc / CB Olot / CB Roses / CESET / CB Farners

 

QUI HA PUJAT DIRECTE?

 

Ha pujat directe a 1ª Catalana el CEEB Tordera, que ha quedat campió del grup amb un balanç de 26 victòries i només 4 derrotes.

 

QUI HA FET FASES D’ASCENS PER PUJAR?

 

El Femení Osona i Cassanenc, com a segon i tercer classificats, havien de jugar les fases d’ascens a 1ª segons la normativa inicial. Finalment, una vegada acabada la lliga, només el Femení Osona ha jugat fases ja que es reestructuraran grups i no hi ha hagut fases d’ascens pels tercers classificats. El Femení Osona ha jugat una doble eliminatòria amb els segons dels altres grups i ha perdut 3 dels 4 partits. Per tant, si no hi ha renúncies, tant el Femení Osona com el Cassanenc tornaran a jugar a 2ª Catalana la temporada vinent.

 

 

QUI HA BAIXAT DIRECTE?

 

Han baixat directe a Tercera Catalana femenina l’Olot (14è amb 8-22), el Farners (15è amb 6-24)  i el Roses (16è amb 0-30).

 

QUI HA FET FASES DE DESCENS PER NO BAIXAR?

 

El Quart (1oè amb 12-18), el Malgrat (11è amb 12-18), el Roda (12è amb 10-20) i el Fontajau (13è amb 10-20)  han jugat un playout de permanència al millor de 3 partits contra equips d’altres grups per evitar el descens a Tercera.

El Quart i el Malgrat s’han acabat salvant després de superar al Claret i al Vilassar de Dalt respectivament. Per contra, el Roda i el Fontajau baixen a Tercera Catalana després de perdre contra el Granollers i el Bàsquet Neus respectivament.

 

ZONA MITJA

 

L’Onyar ha optat a entrar a les fases d’ascens fins la darrere jornada. El Vilafant i el Vilablareix han estat al grup dels 6 equips de la part alta gran part de la temporada. El CESET i el Tona, debutants a 2ª, i el Sant Hilari, s’han salvat de fer playout a les darreres cinc jornades.

 

LA CLASSIFICACIÓ FINAL

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *