Com ha acabat la 2ª Catalana masculina 2018/19?

LA LLIGA

 

Aquesta temporada hi ha hagut un total de 10 equip gironins al Grup 1 de la Segona Catalana Masculina:

El Bàsquet Vilafant, el CE Onyar, el CB Quart B, el FD Cassanenc. el CESET, el CB Farners, el CB Salt B, la UE Ripoll, el CB Blanes i el CB Sant Narcís.

 

QUI HA PUJAT DIRECTE?

 

Ha pujat directe a 1ª Catalana el Salt B, que ha quedat campió del grup amb un balanç de 21 victòries i només 5 derrotes. En principi, les bases de la competició deien que el segon classificat faria una final a 4 amb els segons dels altres grups, però finalment, una vegada acabada la lliga, la Federació ha determinat que el segon classificat també puja directe. Per tant, tant el Salt B com el Sant Narcís (2n amb 20-6) pugen a 1ª Catalana.

 

QUI HA BAIXAT DIRECTE?

 

Han baixat directe a 3ª Catalana masculina l’Onyar (12è amb 9-17), el Torelló (13è amb 8-18) i el CESET (14è amb 4-24).

 

QUI HA FET FASES DE DESCENS PER NO BAIXAR?

 

El Vilafant (10è amb 10-16) i el Ripoll (11è amb 9-17) han jugat un playout de permanència al millor de 3 partits contra equips d’altres grups per evitar el descens a Tercera. El Vilafant ha perdut 2-0 contra el Sant Ignasi i baixa a 3ª, mentre que el Ripoll s’ha salvat després de guanyar 2-0 al Basket Almeda.

 

ZONA MITJA

 

El Cassanenc, el Blanes i el Quart B han estat al grup dels 5 equips de la part alta gran part de la temporada. El Farners, el Santa Eugènia, el Vic B i el Sant Celoni s’han salvat de fer playout després d’un bon any.

 

LA CLASSIFICACIÓ FINAL

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *