interterritorial basquet

Comentaris del debat d’Interterritorial

La setmana passada vam estrenar una nova secció, un espai de debat per fomentar i veure opinions diferents sobre temes relacionats amb el bàsquet gironí. El tema escollit per començar va ser sobre què aporta a la formació dels jugadors i jugadores gironins el fet de jugar a Interterritorial o de si cal posar-se d’acord en fer més forta la competició territorial de Nivell A de Girona. Vam aportar dades en aquest article que podeu recuperar i vam obrir el debat a xarxes.

Aquestes són algunes de les interessants opinions que van sorgir a Twitter:

 

 

Dos visitants de la web també van opinar dins l’article, aquí la seva opinió:

 

Adam:

Jo he estat a les 2 competicions com a entrenador i considero que si tens equip amb nivell és bo jugar a interterritorial, es porta un altre ritme de joc i la competició t’exigeix molt mes, també surts de la rutina de jugar sempre contra els mateixos equips i jugadors,tens un arbitratge doble amb normalment un arbitre minim de segona i tot el conjunt ajuda al creixement del jugador. Ara si tens un equip justet i anar a passar-ho malament tota una temporada no crec que sigui la millor manera per que creixin els jugadors

Miki:

Crec que la millor opció seria posar-nos tots els Clubs de Girona d’acord en apostar per una o per l’altra. Així es pot crear un gran nivell A territorial o un interterritorial de proximitat.

Però bé, és només una opinió. I posar-se d’acord, segur que fàcil no és.

 

Per ser el primer va tenir força moviment i ens agrada molt que participeu donant el vostre punt de vista. Moltes gràcies!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *