eric vila basquet

Eric Vila fa un pas enrere per poder-ne fer dos endavant

La carrera del gironí Eric Vila (1998, 2.03m) ha fet un gir després de prendre una decisió important que estem segurs que és la més encertada en la seva situació. Us fem un resum del que li ha passat a Estats Units:

 

2010/11 – Després de formar-se al CESET i a l’antic CB Sant Josep Girona, l’Èric marxa al Barça per jugar a Infantil.

2016/17 – Acaba l’etapa Junior al Barça i decideix marxar a la NCCA d’Estats Units, més concretament a la Universitat de Texas A&M. Segons explica el periodista especialitzat en NCCA Gonzalo Bedia en aquest fil de Twitter, l’Eric arriba a Texas avalat pels dos entrenadors assitents i aquests dos entrenadors marxen a l’inici de temporada. L’entrenador no confia en ell i es queda sense els dos tècnics que van recolzar la seva arribada. Juga 20 partits amb 11 minuts de mitjana.

2017/18 – Marxa a Fresno State convençut per l’entrenador Rodney Terry. Les normes de la NCAA diuen que al demanar una petició de traspàs entre universitats has d’estar un any sense competir, i així ho fa. Temporada 2017/18 en blanc només entrenant.

2018/19 – Comença la temporada en la que pot jugar i l’entrenador que l’havia convençut per anar a Fresno State marxa. Mateixa situació, dos temporades seguides. Eric Vila decideix, aquest agost, que trenca el compromís amb Fresno State i se’n va a un Junior College (JuCo). Si hagués marxat a una altra universitat de la NCCA hauria d’haver estat una altra temporada en blanc, per aquest motiu, marxa a Northwest Florida State College de Niceville. D’aquest manera, podrà jugar i serà elegible la 2019/20 per tornar a la NCAA de la mà de la universitat que ell vulgui.

 

Per nosaltres és una bona decisió, i tu creus que ha fet bé?

Molta sort Eric!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *