pau gasol vs marc gasol

Fontajau s’omple pel partit Pau Gasol vs Marc Gasol

En partits com aquest, com passa en l’All Star Game de la NBA, a priori el resultat no importa, però tots volen guanyar. Al cap i a la fi, són jugadors professionals amb un nivell competitiu altíssim.

Però l’important era la festa, el missatge, l’objectiu solidari del partit. I per això, el pavelló de Fontajau era ple per veure el partit dels germans Gasol.

En Pau i en Marc van reunir un grapat d’extraordinaris jugadors, per regalar un impagable partit, entre amics, però de pur bàsquet. Sense defenses, però amb talent desbordant a cada equip, en gairebé cada jugada.

Amb el salt inicial de l’All Star de 2015 surant en l’ambient, Pau i Marc Gasol van traslladar a Fontajau el seu “pique” personal, com a bons germans.

L’equip d’en Pau Gasol, de blanc dirigit per Joan Montes, i el d’en Marc Gasol de negre, amb en Pedro Martínez com a entrenador, van fer les delícies dels espectadors que van omplir Fontajau.

EQUIP MARC GASOL: Marc Gasol (21), JC Navarro (10), San Emeterio (16), Brooks (26), Casspi (12), Sada, Beirán, Claver (2), Aguilar (2), Trias (6), Saiz, González i Lull.

EQUIP PAU GASOL: Pau Gasol (10), David Lee (4), Jimmy Butler (21), Juancho Hernangomez (7) Ricky Rubio (31), Felipe Reyes (7), Mumbrú (3), Oriola (8) i Navarro.

Parcials: 21-27, 15-22, 27-20 i 32-22.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *