terry hopewell bisbal basquet

La petjada de Terry Hopewell

A principis de setembre del 2018. el Bisbal Bàsquet estava acabant de confeccionar la plantilla per afrontar la temporada, la del seu retorn a Copa Catalunya. De sobte, després de cuinar-se a l’ombra la idea de fitxar un jugador americà amb l’ajuda del patrocidonar, el club va anunciar el fitxatge de Terry Hopewell, un pivot de 24 anys nascut a Columbus, Ohio (Estats Units) i format a la Universitat de Concord de la NCAA II.

Arribava després d’estar un any sense jugar, entrenant-se a casa seva a Ohio ja que la seva última participació va ser a la primera divisió d’Uruguay, al CB Cordón.

El Bisbal Bàquet apostava “a cegues” per un americà després de veure vídeos i parlar amb ell per telèfon. Normalment, aquesta frase acaba amb mala temporada per experiències de les últimes apostes d’aquest tipus que hem viscut al bàsquet gironí, però en Terry ha sortit rodó.

El pivot ha aportant tant dins la pista com a fora, i això, no és gens fàcil de trobar en un americà que travessa l’Atlàntic per buscar-se la vida com a jugador de bàsquet i que arriba en un poble per jugar Copa Catalunya.

Cada matí, en Terry sortia amb bici del pis cedit pel club per anar a entrenar-se al gimnàs del Club Tennis La Bisbal. Les tardes, les passava al pavelló, fent d’ajudant d’un mini masculí amb en Joan Ferrer, el seu entrenador i qui “li ha fet de germà gran”, i entrenant amb l’equip o fent tècnica individual amb en Trifón Poch, el director esportiu del club. Tota la base estava encantada amb la implicació d’en Terry i li retornaven animant als partits i fins i tot, anant als desplaçaments.

A nivell esportiu, Terry Hopewell ha estat un dels màxims anotadors, rebotejadors, taponadors i millor valorats de tot Copa Catalunya, convertint-se així en el principal referent interior del conjunt de Joan Ferrer, que s’ha quedat a les portes de la Final a 4 després d’una temporada espectacular.

Aquesta setmana, el pivot ha fet les maletes cap a casa seva, Ohio, on torna un any després amb una experiència sota el braç que segurament li haurà servit per guanyar-se un contracte professional la temporada vinent. El Bisbal Bàsquet, com a agraïment a la implicació del jugador americà, li ha preparat un vídeo de highlights amb les millors accions de la temporada i l’està ajudant a buscar un salt de categoria. En pocs dies ja ha rebut alguna proposta de França que està estudiant.

 

 

En Terry Hopewell, un noi normal que ha deixat la seva empremta La Bisbal i a tot el bàsquet gironí. Molta sort Terry!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *