adepaf figueres historic

L’Adepaf de Figueres vol tornar on era fa anys: Montalat i Pascua tornen

Fa només 10 anys, el CB Adepaf de Figueres era un dels clubs punters de la província. El seu equip sènior masculí jugava a lliga EBA i pel club hi havien passat jugadors de la talla de Jordi Trias, Albert Sàbat, els germans Vallmajó o Gerard Darnés.

Ara, la nova junta directiva formada per gran part d’aquells jugadors que havien jugat forces temporades a EBA i dirigida pel president Oriol Rabert, treballen per tornar a tenir una molt bona base (el projecte de la CEBA comença a donar bons fruits) i un equip sènior masculí de garanties per estar a dalt. Aquesta temporada serà la 2ª consecutiva on el Sènior Masculí entrenat per Jordi Marull competeix a 3ª Catalana.

Tornen al club reforços de molta qualitat:

Guillem Pascua (1.85m / 1989) és un escorta anotador format a l’Adepaf que porta les últimes 4 temporades jugant a lliga EBA (tres al CB Salt i una Bàsquet Girona).  Aquesta temporada ha promitjat 5 punts en 20 minuts de joc.

Xavier Montalat (2.03m / 1992) és un pivot molt físic format a l’Adepaf que porta les últimes 3 temporades jugant a lliga EBA (dos al CB Salt i una al CB Quart).  Aquesta temporada ha promitjat 6.6 punts i 4.8 rebots en 21 minuts de joc.

A més d’ells dos, també tornen al club Adrià Usan i Gerard Alonso, els dos provinents del CB Escala de 1ª Catalana, que completaran una plantilla amb molta qualitat per 3ª Catalana.

Foto: CB Adepaf

1 comentari a “L’Adepaf de Figueres vol tornar on era fa anys: Montalat i Pascua tornen”

  1. Pingback: Les 10 pàgines més vistes del 2018 a BàsquetGironí - Bàsquet Gironí

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *