Ciutat Esportiva Girona

Macroprojecte de ciutat esportiva a Girona dedicada al bàsquet al 2021

La Diputació de Girona i els Ajuntaments de Girona i Salt, amb l’agrupació dels clubs de les ciutats, han anunciat l’aprovació d’un macroprojecte de ciutat esportiva a Girona dedicada exclusivament al bàsquet. Les institucions aposten fort per aquest projecte degut a la manca de pistes de bàsquet amb la gran quantitat de clubs a la ciutat que utilitzen les instal·lacions municipals. El bàsquet gironí està en constant creixement i així també ho entenen les institucions públiques de la ciutat.

 

Com i on serà?

El projecte inicial és fer la ciutat esportiva del bàsquet gironí als terrenys entre Girona i Salt abans d’arribar a la sortida de Girona Sud de l’AP7, on inicialment hi havia previst construïr un Ikea. La nova ciutat esportiva, projectada pel 2021, estarà edificada en 10.000 metres quadrats i comptarà amb 12 pistes de bàsquet (8 cobertes i 4 a l’aire lliure), amb una pista principal equipat amb una grada per a més 1000 espectadors.

La instal·lació també comptarà amb un gimnàs de 250 metres quadrats, pàrquing subterrani, vestidors adaptats i sala d’estudis pels jugadors i jugadores.

 

Feliç dia dels sants innocents!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *