I Premis Bàsquet Gironí 18-19

Neixen els I Premis BÀSQUET GIRONÍ!

Per celebrar el primer any de www.basquetgironi.cat engeguem la 1ª edició dels Premis BÀSQUET GIRONÍ per fer un reconeixement a la tasca de tota la gent que treballa perquè el bàsquet a la província de Girona sigui el millor possible tant a nivell professional com amateur. La idea és que en aquesta primera edició, aquests I Premis Bàsquet Gironí de la temporada 2018/19 seran uns premis purament a nivell digital, no hi haurà guardó físic. Si a la llarga agafen renom i volada ja veurem què podem muntar! Som-hi!

 

COM ES VOTA?

 

Aquesta primera edició les votacions seran totes populars. Veurem com va i en futures edicions podria haver-hi un jurat.

El sistema de votacions d’enguany serà el següent:

1- S’obriran aquestes votacions durant una setmana per determinar els finalistes de cada categoria.

2- Es publicaran els 3 finalistes de cada categoria i durant una altra setmana s’obriran votacions a través de les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) per determinar els guanyadors de cada categoria.

3- Es publicaran els guanyadors i rebran una imatge personalitzada.

 

[button size=” style=” text=’VOTEU AQUÍ’ icon=” icon_color=” link=’https://forms.gle/oEDx5NuHJ5MXuhyR6′ target=’_blank’ color=” hover_color=” border_color=” hover_border_color=” background_color=” hover_background_color=” font_style=” font_weight=” text_align=” margin=”]

 

QUI POT VOTAR?

 

Tothom qui vulgui. Només demanem certa objectivitat, i per exemple votar a jugadors i jugadores que realment hagin fet una bona temporada.

* Només demanem el correu electrònic perquè no hi hagi votacions fraudulentes. NO EN FEM CAP ÚS NI EL GUARDEM.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *