pau juscafresa, xavi costa i edu boja al quart EBA

Pau Juscafresa, Xavi Costa i Edu Boja completen el Quart

El CB Quart ha anunciat 3 incoportacions de cares a la temporada 2019-20, una més a lliga EBA. El conjunt entrenat per Carles Ribot ha perdut 3 peces molt importants que deixen el bàsquet com són Edu Jiménez, Rafa Dos Santos i Èric Jiménez, i ara busca substituir-les amb aquests 3 fitxatges.

 

Pau Juscafresa (1.96m / 1997) és un jugador esquerrà que pot alternar les posicions de 3 i de 4. El de Banyoles ha jugat aquesta temporada a LEB Plata amb el Bàsquet Girona però no ha acabat de gaudir de gaires minuts. Ara torna al CB Quart on ja hi va jugar la temporada 2015-16.

Xavi Costa (1.93m / 1984) tornarà a juga a EBA on ha fet gran part de la seva llarga carrera, després d’una temporada a LEB Plata amb el Bàsquet Girona. El base de Sant Feliu de Guíxols ha promitjat 6 punts i 2 assistències en els 23′ que ha jugat aquest any amb el conjunt gironí.

 

Edu Boja (1.96m / 1991) és un aler anotador que també destaca per la seva capacitat física aportant en defensa i en el rebot. El jugador porta les últimes 4 temporades a EBA amb el Martorell i Sant Josep de Badalona. Aquesta temporada ha promitjat 12,7 punts i 7,7 assistències en els 27′ que ha jugat aquest any amb el conjunt badaloní.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *