Què és Bàsquet Gironí?

Bàsquet Gironí és un projecte que neix l’agost del 2018 amb tres objectius: d’una banda, potenciar el bàsquet en general de les comarques gironines; de l’altra, informar els aficionats de l’actualitat de tots els clubs, juguin a la lliga que juguin, i de jugadors tant del territori com d’aquells que viatgen fora a l’elit; i finalment, potenciar la comunicació i la presència a la xarxa de clubs, jugadors, i entitats lligades al món del bàsquet. Bàsquet Gironí és un mitjà a partir del qual l’usuari pot informar-se de què passa: resultats, canvis de normatives, articles en profunditat, taules de fitxatges, vídeos i celebracions per a recordar, plantilles, etc.

Al capdavant del projecte hi ha Carles Turon (especialista en Màrqueting Digital i Social Media), que gràcies a l’aportació dels clubs, difon des de la creació del projecte personal el contingut via xarxes socials i web. Al llarg d’aquest camí, també ha comptat amb la col·laboració de Dobleseo, agència especialitzada en SEO de Girona que li ha permès guanyar visibilitat i posicionament online en cercadors.

Amb la finalitat d’oferir més contingut propi, el maig del 2023 Bàsquet Gironí va arribar a un acord amb Corpòria, agència de comunicació, per tal d’encetar una nova secció d’entrevistes amb personalitats del bàsquet a la província de Girona. Aquests continguts tenen la firma del periodista i comunicador Ignasi Quintana, fundador de Corpòria.