xarxes socials basquet girona

Quins són els clubs gironins amb més seguidors a les xarxes socials?

Les xarxes socials s’han convertit en el millor aparador pels clubs a l’hora d’explicar tot el que es fa amb els seus clubs. En aquest segon article de la sèrie En profunditat analitzem la quantitat de seguidors dels clubs de bàsquet gironins. S’estan fent bé les coses a nivell digital i la gran majoria de clubs s’han posat les piles en aquest àmbit.

L’Uni Girona és el club gironí amb més seguidors a totes les xarxes socials. Sense treure mèrit perquè estan fent bona feina, el fet de seguir el club amb el sènior més amunt de tots els gironins i amb tota la repercussió de la Liga Dia entra dins la normalitat que sigui el club amb més seguidors. A partir d’aquí, els clubs que tenen sèniors en categories altes com el Bàsquet Girona,  el Bisbal Bàsquet, el CB Salt, el CEB Girona, el CB Quart són els que tenen més seguidors a xarxes després de l’Uni.

En un tercer esgraó, i fet que indica que estan fent les coses molt bé en la part de comunicació del club, trobem clubs com el CB Blanes, el Bàsquet Vilafant, el CB Sant Narcís o l’Adepaf Figueres entre d’altres, que sense tenir els sèniors més amunt de Segona Catalana treballen bé les xarxes socials.

Aquí podeu veure els TOP 10 de les principals xarxes socials: Twitter, Facebook i Instagram.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *