jornada basquet gironi

Resum de la jornada (27-28 novembre 2021)

LLIGA FEMENINA

Spar Girona

Partidàs de l’Uni a la pista del Perfumerías Avenida de Salamanca! Victòria contra el líder per 69-77, que sumat a la derrota del Valencia a la pista del Cadí La Seu, apreta més la part alta de la classificació. Rebekah Gardner va ser la millor de les gironines amb 35 de valoració. El conjunt d’Alfred Julbe és 3r amb un balanç de 8-2.

 

LLIGA FEMENINA 2

GEIEG Uni Girona

Derrota del GEiEG a la pista del NBF Castelló de la gironina Aina Martin, per 61-56. Faustine Parra va ser la millor de les gironines amb 20 de valoració. El conjunt de Bernat Vivolas és 5è amb un balanç de 6-3.

 

LEB OR

Bàsquet Girona

No hi ha hagut jornada a LEB Or, però sí molt moviment al club: Marc Gasol baixa a la pista i portarà el dorsal 33, i el gironí Jordi Sargatal serà el nou tècnic confirmat fins a final de temporada.

 

EBA 

CB QuartBisbal Bàsquet / Bàsquet Girona B

– El Quart va caure en un derbí gironí igualadíssim 62-68 contra Bàsquet Girona B. L’equip de Carles Ribot és 8è amb un balanç de 3-6.

– Clara derrota del Bisbal Bàsquet a la pista del líder invicte, el Barça B, per 86-63. L’equip de Cesc Senpau és 5è amb un balanç de 6-3.

– El Bàsquet Girona B es va endur el derbi gironí gràcies als tirs lliure al final del partit. L’equip de Marc Serra és 2n amb un balanç de 7-2.

 

1ª CATALANA FEMENINA

El Cassanenc i el Femení Osona lideren de la classificació amb una sola derrota, seguits de l’Onyar i el GEiEG B amb 3. L’altre equip gironí, el Lloret, tanca la taula amb una única victòria.

 

1ª CATALANA MASCULINA

El Palamós, el Bescanó i el Lloret estan situats a la part alta de la classificació seguint a un Vic B invicte. Salt, Blanes i Ceset estan situats a mitja taula i tanca la classificació l’Adepaf amb una única victòria.

 

2ª CATALANA FEMENINA

El Fontajau lidera la taula amb una sola derrota, seguit pel Vilablareix amb 2. De la resta d’equips gironins del grup, tanca la classificació el Banyoles amb un únic partit guanyat.

 

2ª CATALANA MASCULINA

El Bàsquet Girona C i el Farners lideren la classificació amb una sola derrota. Tanca la taula el Nou Caulés que no coneix la victòria.

 

3ª CATALANA MASCULINA

– L’Onyar lidera invicte un Grup 11 amb una taula que tanquen el Bescanó B i el Guíxols amb una sola victòria.

– La Vall d’en Bas i l’Escala lideren invictes el Grup 12. Tanquen la taula el Fontcoberta, el Castelló i l’ Escola Pia Olot amb una única victòria.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *