Com està la 2ª Catalana masculina? Recta final!

LA LLIGA

 

Aquest any hi ha un total de 10 equips gironins a la Segona Catalana Masculina. Tots els equips gironins competiran al Grup 1 de Segona, que aquesta temporada 2018/19 es divideix en cinc grups.

 

QUI PUJA?

 

Pujarà a 1ª Catalana el primer de grup. El segon jugarà una Final a 4 amb els segons classificats dels altres grups per optar a l’ascens.

 

QUI BAIXA?

 

Baixaran directe a Tercera Catalana masculina el 12è, el 13è i el 14è equip de cada grup. Els equips en la posició 10 i 11 hauran de jugar un playout de permanència al millor de 3 partits contra equips d’altres grups.

 

GRUP 1

 

Els 10 equips gironins (dels 14 del grup) que estan competint al Grup 1 de Segona són:

Són el Bàsquet Vilafant, el CE Onyar, el CB Quart B, el FD Cassanenc. el CESET, el CB Farners, el CB Salt B, la UE Ripoll, el CB Blanes i el CB Sant Narcís.

 

Després de 23 jornades disputades i a falta de 3 partits per acabar la lliga, dos equips gironins lluiten per la primera plaça que donarà l’ascens directe a Primera Catalana. El CB Salt B lidera la taula amb 18 victòries i 5 derrotes, seguit pel CB Sant Narcís amb 17-6 tot i que els saltencs tenen el basketaverage a favor. Sembla que aquests dos equips ocuparan les dues primeres places, però sense descartar els 3 equips que venen per darrere i que també estan fent una gran temporada. El CB Quart, el FD Cassanenc i el CB Blanes estan empatats a 15 victòries i 8 derrotes. Hauran de guanyar els 3 partits que els queden i esperar que el Sant Narcís punxi per optar al playoff d’ascens.

A més dels 5 equips citats abans, el CB Farners (6è) ja ha assegurat la categoria per la temporada vinent.

Per sota, i en fase de playout de descens, l’Onyar (10è) i el Vilafant (11è) ara mateix haurien de jugar una eliminatòria per no baixar, tot i que poden sortir-ne en les 3 finals que queden. A la part baixa, el Ripoll encara pot sortir del descens directe mentre que el CESET, amb només 4 victòries ja no es pot salvar i és matemàticament equip de 3a Catalana.

 

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *