Entrevista a Queralt Casas

Entrevista a Queralt Casas, jugadora del Valencia Basket

Nova entrevista a gent de l’àmbit del bàsquet gironí a través del nostre nou canal de Youtube, i ho fem amb convidada de luxe: Queralt Casas, jugadora gironina del Valencia Basket de Lliga Femenina.

Queralt Casas (Bescanó / 1992) ha estat nombrada la MVP Nacional de la LF Endesa 2019/20. La internacional seguirà al Valencia Basket després de fer un gran any i estan completant una plantilla d’autèntic luxe. L’escorta va començar jugant a l’escola Pompeu Fabra de Salt i avui, a través d’aquesta entrevista, repassem la seva trajectòria, records i anècdotes de quan jugava a Girona, entrenadors i entrenadores que la van marcar, el seu cinc ideal, etc.

Aquestes són les preguntes que li hem fet a la Queralt Casas:

 

1- Quina valoració fas d’aquesta temporada? Què suposa per a tu ser la MVP Nacional?

2- Quines expectatives tens per a la propera temporada? Esteu fent una de les millors plantilles de lliga i probablement la millor de la història del Valencia Basket.

3- Del Pompeu Fabra al GEiEG… i després marxes amb 14 anys al Segle XXI. Com recordes aquesta etapa inicial? Alguna anècdota per les pistes gironines?

4- Un entrenador/a del bàsquet gironí que t’hagi marcat?

5- 5 jugadores (per fer un cinc inicial) amb els que hagis compartit grans moments. El que vulguis, gironines amateur de quan estaves per aquí o professionals no gironines.

6- Un club gironí del que guardis especial carinyo.

7- T’agradaria tornar a jugar a Girona de manera professional?

8- Segueixes l’actualitat del bàsquet gironí? Lligues com Copa Catalunya, 1ª, 2ª Cat, etc?

9- T’ensenyem una imatge i ens expliques quines sensacions o records et venen.

10- Per acabar, deixa una pregunta pel següent entrevistat. Serà un jugador o jugadora professional gironi/na.

 

Aquest és l’enllaç al Canal de Youtube de Bàsquet Gironí, si voleu estar sempre al corrent ja sabeu que heu d’activar la campaneta per rebre les notificacions. I aquí podeu veure l’entrevista, esperem que us agradi i ens hi deixeu comentaris o propostes per el/la següent!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *