jornada basquet gironi

Resum de la jornada (12-13 gen 2019)

LLIGA FEMENINA

Spar Citylift Uni Girona

L’Uni Girona es va endur el derbi català a la pista de l’Snatt’s Sant Adrià per 71-85. Les gironines van trencar el partit a la segona meitat amb unes inspirades Colhado i la recent fitxada Leia Dongue.

LEB PLATA

Bàsquet Girona

En un partit molt igualat, un tir lliure final de Jordi Trias va decantar la victòria cap els gironins a la pista de l’Almansa (70-71). Els de Quim Costa s’enfilen a la quarta posició amb un balanç de 11-6.

EBA

CB Quart

Després de dues derrotes seguides, el Quart va tornar a trobar-se amb la victòria, a casa contra l’Olivar per un contundent 93-72. Primera meitat molt igualada però els locals van saber trencar el partit en el tercer període. Els de Carles Ribot segueixen segons.

CB Salt

Nova derrota del Salt però aquesta vegada oferint millors sensacions. Els d’Oriol Verdés van fer una molt bona segona meitat contra el Mataró però no van poder remuntar el mal inici (57-63). El Salt segueix cuer amb 1 sola victòria.

COPA CATALUNYA FEMENINA

Bencriada Banyoles

Sisena derrota seguida del Banyoles, aquest cop a la pista de l’Igualada per 64-58. L’últim quart va decantar el partit en favor de les locals, en un matx que havia estat molt igualat fins llavors. Les de Sandra Ventura són catorzenes amb un balanç de 3-11.

GEIEG Uni Girona

El Geieg Uni es va endur la victòria per un sol punt a casa contra l’Hospitalet (66-65). Les visitants van tenir el tir per guanyar però van errar el triple. Les de Joan Pau Torralba són segones amb un balanç de 12-2.

COPA CATALUNYA MASCULINA

CEB Girona

El CEB Girona va passar per sobre del Granollers (75-58) amb una primera meitat excel·lent on els locals van trencar el partit a base d’intensitat i ritme (44-17). Els d’Albert Morejon segueixen tercers amb un balanç de 9-3.

Bisbal Bàsquet

El Bisbal Bàsquet va aconseguir una meritòria victòria a la pista del Cerdanyola (78-83). Un gran últim quart dels visitant amb un inspirat Àxel Poch va acabar trencant el partit. Els de Joan Ferrer són cinquens amb un balanç de 7-5.

1ª CATALANA FEMENINA

GEIEG Uni Girona B

El GEIEG Uni Girona B va caure per 49-53 a casa contra el CN Sabadell. Un mal últim quart va trencar el partit a favor de les visitants. L’equip gironí és cuer amb un balanç de 1-13.

1ª CATALANA MASCULINA

CE Palamós

Derrota del Palamós 70-75 contra l’IPSI, el quart classificat, en un partit molt igualat. Els visitants van obrir una petit escletxa al tercer quart que van saber gestionar al final. Els de Sergio Menéndez són setens amb un balanç de 7-5.

Bàsquet Arbúcies

L’Arbúcies va guanyar 80-63 al Lima Horta en un bon partit i un gran últim quart on va sentenciar. Els de Marc Delemus són novens amb un balanç de 5-7.

2ª CATALANA FEMENINA (Grup 1)

El CEEB Tordera lidera el grup seguit pel Femení Osona. Dos equips gironins les segueixen amb un balanç de 10-4, el Cassanenc i el Vilafant.