jornada basquet gironi

Resum de la jornada (22-23 feb 2020)

LLIGA FEMENINA

Spar Citylift Uni Girona

L’Uni Girona reafirma la seva millora i aconsegueix recuperar la segona plaça després de guanyar a la pista del Gernika Bizkaia 60-69. Abby Bishop va ser la més destacada de les gironines amb 16 de valoració. El conjunt d’Èric Surís és 2n amb un balanç de 17-4.

LLIGA FEMENINA 2

GEIEG Uni Girona

El GEiEG Uni va perdre el derbi català de LF2 a la pista del Segle XXI per un ajustat 57-54. Vane González va ser la més destacada de les gironines amb 22 de valoració. El conjunt de Joan Pau Torralba és 7è amb un balanç de 9-10.

LEB PLATA

Bàsquet Girona

No hi va haver jornada.

EBA

CB Quart

El Quart va perdre a la pista del Martinenc, rival també de la part alta, per 79-63. Edu Boja va ser el més destacat dels gironins amb 18 de valoració. El conjunt de Carles Ribot és 3r amb un balanç de 14-5.

COPA CATALUNYA MASCULINA

Bisbal Bàsquet

No va jugar, partit aplaçat. El conjunt de Joan Ferrer és 10è amb un balanç de 8-9 i un partit menys.

CEB Girona

El CEB Girona es va endur el derbi gironí a la pista del Salt després de superar 57-68 gràcies a un gran últim quart. L’equip d’Albert Morejon és 4t amb un balanç de 11-6 i un partit menys.

CB Salt

El CEB Girona es va endur el derbi gironí a la pista del Salt després de superar 57-68 gràcies a un gran últim quart. L’equip de David Martínez és el 12è amb un balanç de 4-14.

1ª CATALANA FEMENINA

Bencriada Banyoles

No va jugar, partit aplaçat. L’equip de Dani Vives és 6è amb un balanç de 11-6 i un partit menys.

1ª CATALANA MASCULINA

CE Palamós

El Palamós es va endur el derbi gironí (jugat i avançat la setmana passada) a casa contra l’Arbúcies per 68-62. L’equip de Carles Sala és penúltim amb un balanç de 6-11 i un partit menys.

Bàsquet Arbúcies

El Palamós es va endur el derbi gironí (jugat i avançat la setmana passada) a casa contra l’Arbúcies per 68-62. L’equip de Marc Delemus és 11è amb un balanç de 7-10 i un partit menys.

CB Salt B

Contundent victòria del Salt B a la pista del Cabrera per 77-58. L’equip d’Oriol Verdés és 7è amb un balanç de 9-8 i un partit menys.

CB Sant Narcís

El Sant Narcís no es va poder endur la victòria de la seva visita a Malgrat en un partit molt igualat (70-64). L’equip de Jordi Moncanut és 10è amb un balanç de 6-12.

2ª CATALANA FEMENINA (Grup 3)

El GEiEG B lidera la classificació sense cap derrota del grup on hi ha els equips gironins. L’Onyar el segueix amb 2 derrotes i després el Cassanenc amb 4.

2ª CATALANA MASCULINA (Grup 3)

El Bescanó, el Pineda i el CESET (amb un partit menys) lideren la classificació amb 4 derrotes del grup on hi ha els equips gironins. Els segueix el Granollers amb 5 derrotes.

3ª CATALANA FEMENINA (Grup 5)

El Salt lidera la classificació amb una única derrota del grup gironí. Les segueix el Fontajau (amb un partit menys) amb 2 derrotes.

3ª CATALANA MASCULINA (Grup 6)

El Nou Caulès i l’AECAM Santa Susanna lideren la classificació del grup 6 amb 3 derrotes. El Torroella els segueix amb 5 derrotes.

3ª CATALANA MASCULINA (Grup 9)

El Vilafant lidera la classificació del grup 9 amb 2 derrotes. Els segueix el Torelló amb 3 i La Vall d’en Bas (amb un partit menys) amb 5 derrotes.