jornada basquet gironi

Resum de la jornada (26-27 gen 2019)

LLIGA FEMENINA

Spar Citylift Uni Girona

Victòria 62-74 a la pista del Al-Qázeres abans d’encarar la tornada europea del MBA Moscú. Grans tres primers quarts però força relaxació en l’últim, on les d’Èric Surís van encaixar un parcial de 24-13. Les americanes Murphy (23 pts) i Hampton (15 pts) van ser les millors de l’equip.

LEB PLATA

Bàsquet Girona

Derrota a la pista del Azuqueca per 64-60. Els de Quim Costa van intentar la remuntada (14-24 a l’últim quart) però no va ser suficient per endur-se la victòria.

EBA

CB Quart

Bona victòria del Quart a la complicada pista del Cornellà per 61-73. La igualatat de la primera meitat va deixar pas a una gran defensa dels gironins sumat a 4 triples de Pau Vila a la segona meitat que van catapultar el Quart. Els de Carles Ribot segueixen segons.

CB Salt

El Salt va patir una desfeta important a la pista del Boet Mataró per 76-54. Aquest fet, sumat a la sonada victòria del Calvià contra l’Igualada, deixa els gironins cuers. Els de Mataró van controlar el marcador tot el partit, guanyant-ne tots els períodes.

COPA CATALUNYA FEMENINA

Bencriada Banyoles

El Banyoles va perdre a casa contra el Sant Fruitòs 53-56 en un partit aplaçat jugat divendres. Amb aquesta derrota contra el cuer, les de Sandra Ventura cauen a una preocupant penúltima posició.

GEIEG Uni Girona

Jornada de descans

COPA CATALUNYA MASCULINA

CEB Girona

En un partit adelantat, el CEB Girona va passar per sobre del cuer del grup, el Vedruna Gràcia, a domicili 45-98. Una gran segona meitat (13-49) va acabar de trencar un partit amb molt encert exterior pels gironins. Pol Rigat va fer 7 dels 13 triples totals de l’equip. Els d’Albert Morejon segueixen segons amb un balanç de 11-3.