jornada basquet gironi

Resum de la jornada (30 nov – 1 des 2019)

LLIGA FEMENINA

Spar Citylift Uni Girona

Un gran tercer quart de l’Uni Girona (22-3) permet superar el Mann Filter Casablanca 52-40 a Fontajau en un partit poc lluït. Adaora Elonu va ser la més destacada de les gironines. El conjunt d’Èric Surís és líder amb un balanç de 9-1.

LLIGA FEMENINA 2

GEIEG Uni Girona

Victòria del GEiEG Uni a Murcia per 47-64 contra l’UCAM. Laia Moya va ser la millor de les gironines amb 21 punts. El conjunt de Joan Pau Torralba és 7è amb un balanç de 5-4.

LEB PLATA

Bàsquet Girona

El Bàsquet Girona, una vegada ja classificat per la Copa LEB Plata, va guanyar a la complicada pista del Hestia Menorca per 70-76.  Gerard Sevillano va tornar a ser el millor dels gironins amb 28 de valoració. El conjunt d’Àlex Formento és líder amb un balanç de 10-2.

EBA

CB Quart

Derrota del Quart a casa contra el líder de la categoria, el CB Vic dels gironins Torrent i Iglèsias, per 64-76. L’equip gironí va competir tot el partit jugant amb un equip molt jove (i amb minuts dels jugadors del B) degut a les importants baixes de Jordi Bataller i Pau Vila. Xavi Costa va ser el millor dels gironins. L’equip de Carles Ribot és cinquè amb un balanç de 7-4.

COPA CATALUNYA MASCULINA

Bisbal Bàsquet

El Bisbal Bàsquet va remuntar un mal primer quart (10-31) i es va acabar emportant el partit a casa contra el Sant Gervasi per 77-71. L’equip de Joan Ferrer és 11è amb un balanç de 4-5 i un partit menys.

CEB Girona

El CEB Girona va guanyar a la pista del Mollet per 60-72. L’equip d’Albert Morejon és segon amb un balanç de 7-3.

CB Salt

El Salt va perdre a casa contra el Montgat per un contundent 53-80. L’equip de Francesc Mejías és penúltim amb un balanç de 1-9.

1ª CATALANA FEMENINA

Bencriada Banyoles

Clara victòria del Banyoles 66-51 contra l’últim classificat, l’AESE, que encara no coneix la victòria. L’equip de Dani Vives és 6è amb un balanç de 7-3.

1ª CATALANA MASCULINA

CE Palamós

El Palamós es va emportar el derbi gironí, el dia de la presentació del club, per un clar 66-48 contra un Sant Narcís amb forces baixes. L’equip de Carles Sala és penúltim amb un balanç de 3-7.

Bàsquet Arbúcies

Derrota de l’Arbúcies a la pista del Martinenc per 85-68 en un partit on els locals van anotar 13 triples. L’equip de Marc Delemus és 8è amb un balanç de 4-6.

CB Salt B

El Salt B va guanyar 70-69 a casa contra el Malgrat després de remuntar 15 pts i posar-se per davant en els instants finals. L’equip d’Oriol Verdés és 6è amb un balanç de 5-5.

CB Sant Narcís

El Palamós es va emportar el derbi gironí, el dia de la presentació del club, per un clar 66-48 contra un Sant Narcís amb forces baixes. L’equip de Jordi Moncanut és 9è amb un balanç de 4-6.

2ª CATALANA FEMENINA (Grup 3)

El GEiEG B lidera la classificació sense cap derrota del grup on hi ha els equips gironins. El Vilablareix, l’Onyar, el Cassanenc i el Femení Osona el segueixen amb dues derrotes.

2ª CATALANA MASCULINA (Grup 3)

El CESET lidera la classificació amb una única derrota del grup on hi ha els equips gironins. El Bescanó i el Granollers el segueixen amb dues derrotes.

3ª CATALANA FEMENINA (Grup 5)

El Salt lidera la classificació sense cap derrota del grup gironí. Les segueix el Fontajau amb una única derrota i el Caldes amb dues.

3ª CATALANA MASCULINA (Grup 6)

El Santa Susanna i el  Nou Caulès lideren la classificació del grup 6 amb una única derrota. El Fontajau els segueix amb dues derrotes.

3ª CATALANA MASCULINA (Grup 9)

El Vilafant i el Torelló lideren la classificació del grup 9 amb una única derrota. Els segueix La Vall d’en Bas amb dues derrotes.